huwelijksreis Malediven

Een huwelijksreis is een reis die je als het goed is, maar één keer in je leven maakt. Hoewel er natuurlijk veel mooie bestemmingen te bedenken zijn in de wereld, vormt voor veel mensen een tropische bestemming het ideaalbeeld van een huwelijksreis.

Huwelijksreis Malediven

De Malediven hebben alles in huis voor de meest romantische huwelijksreis die je je maar kunt voorstellen: zon, zee, strand in een uiterst luxe omgeving zorgen ervoor dat je in alle rust van elkaar kunt genieten. Niet voor niets kiezen jaarlijks veel mensen wereldwijd de Malediven om hun honeymoon te beleven.

Na een drukke periode ter voorbereiding en de dag van je bruiloft zelf, is het heerlijk om alles los te laten en met je partner alleen maar te gaan genieten. Je laten verwennen op de uitstekend goed verzorgde all inclusive resorts, zorgt ervoor dat jij en je partner volledig uitgerust thuiskomen. De ervaringen die je deelt op de Malediven, zorgen zelfs jaren later voor de mooiste verhalen en anekdotes.

Een aantal dingen die je zeker gedaan moet hebben tijdens je huwelijksreis op de Malediven

  • Ontdek de schoonheid van de Indische Oceaan tijdens een duik in de prachtige wateren rond de Malediven. Ben je geen held onder water? Ook tijdens het snorkelen geniet je van de prachtige kleuren, vissen, schildpadden en dolfijnen.
  • Kan je niet genoeg krijgen van de dolfijnen? Neem dan een dolfijnentour met een boot. Lokale gidsen weten precies waar deze vriendelijke en nieuwsgierige dieren te vinden zijn.
  • Wil je meer zien dan alleen je eigen prachtige eiland? Doe dan eens een tour met een watervliegtuig. Vanuit de lucht heb je een geweldig uitzicht over de diepblauwe zee, de hagelwitte stranden en de grillige kusten van de eilanden.

En verder: vooral veel van elkaar en de geweldige omgeving genieten!

Tip: laat vooral bij het boeken nog even weten dat het om een huwelijksreis gaat. De Malediven zijn een zeer populaire bestemming voor huwelijksreizen en het personeel houdt hier zeer zeker rekening mee. Als men weet dat het om een huwelijksreis gaat, wordt je nog even extra in de watten gelegd door attenties op je kamer etc.

Check vooral ook even onze do’s en don’ts lijst voor je huwelijksreis. Zo wordt het echt een reis om nooit te vergeten.

Geef een reactie