Weer op de Malediven

Klimaat

Het weer op de Malediven is meestal een plaatje: zonovergoten dagen, ’s nachts een koel briesje, aangename temperaturen in de ochtend en een prachtige zonsondergang. De temperaturen zijn door het jaar heen vrij stabiel, dus je kleding inpakken is geen probleem. Door de vele zonneschijn laten de Malediven met een gemiddelde temperatuur van rond de 30 graden Celsius niets te wensen over.

Wel zijn er twee duidelijke seizoenen: het droge seizoen (noordoost Moesson vanaf januari tot maart) en het regenseizoen (zuidwest Moesson vanaf medio mei tot november). Incidenteel is er tijdens het regenseizoen weleens een onweersbui, die voor wat tijdelijke verkoeling zorgt. Maar ook dan blijft de temperatuur vrij hoog. Het zeewater blijft jaarrond lekker warm.

Actueel weer op de Malediven

Het is zover! Je vakantie is geboekt. Nog eventjes geduld…. Wil je alvast checken wat de vooruitzichten zijn op jouw paradijselijke bestemming? Of duurt het nog even voordat je vertrekt en wil je alvast even wegdromen? Check hier het actuele weer en de vooruitzichten op de Malediven.

Wil je meer weten over het weer op de Malediven in de verschillende jaargetijden? Kijk dan hier voor uitgebreide informatie over het klimaat op de Malediven.

Het actuele weer op de Malediven

Geef een reactie